Cím:
1076 Budapest,
Verseny utca 10. Fsz, 12/a
Postacím:
1433 Budapest,
Pf. 575.
Az iroda nyitvatartása:
Hétfőtől - péntekig: 9-17 óráig
Telefon:
(1) 342-5538
Internet:
www.mgksz.hu
Adószám:
19721972-2-42
Bankszámlaszám:
11707024-22322085

Látogatók száma:
14781570


Miniszteri Elismerő Oklevél (2019. november 30.)

MINISZTERI ELISMERŐ OKLEVÉL TENYÉSZTŐINKNEK

 


Dr. Nagy István
Magyarország Agrárminisztere
2019. november 30-án, a Nemzeti Kiállítás ünnepélyes megnyitóján, kiemelkedő munkája elismeréseként
Miniszteri Elismerő Oklevelet
adományozott a következő Tenyésztőtársainknak:  


Hajnal József: A Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége Elnökségi tagjaként, az utánpótlás felkarolása, nevelése, a budapesti magasröptű keringő tenyésztése terén végzett több évtizedes munkájának elismeréseképpen.

Knapcsek Lajos: 50 éves strasszer és magyar autoszex tyúkgalamb tenyésztői munkásságáért, a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége Elnökségi tagjaként hosszú ideig végzett szakmai munkájáért.

Király Attila: Egy évtizedes kimagasló tenyésztői munkájáért, külföldi illetve hazai kiállítási eredményeiért, nyúltenyésztők szervezeti összefogásáért végzett szakmai munkájáért.

Takács Lajos:  A baromfitenyésztés területén végzett több évtizedes szakmai munkájának, bírálói ismereteinek továbbadásának, a fiatalok körében a díszbaromfi tenyésztés népszerűsítése terén kifejtett munkásságának elismeréseképpen. 

Tóth Sándor: Az egzotikus galambfajok tenyésztése és a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége Elnökségében hosszú ideig végzett szakmai munkájáért.

Zelenyánszki AndrásA bácskai hosszúcsőrű keringő tenyésztése és a Magyar Galamb- és Kisállattenyésztők Országos Szövetsége Elnökségében hosszú ideig végzett szakmai munkájának elismeréséért.

 

Gratulálunk, jó egészséget és további sikeres munkát kívánunk minden a díjazottaknak!