Cím:
1076 Budapest,
Verseny utca 10. Fsz, 12/a
Postacím:
1433 Budapest,
Pf. 575.
Az iroda nyitvatartása:
Hétfő: 9-17 óráig
Kedd: 9-17 óráig
Szerda: 9-19 óráig
Csütörtök: 9-17 óráig
Péntek: 9-15 óráig
Telefon:
(1) 342-5538
Internet:
www.mgksz.hu
Adószám:
19721972-2-42
Bankszámlaszám:
11707024-22322085

Látogatók száma:
11588744


Európa sirályka tenyésztőinek 2019. évi találkozója

 

 

 

MEGHÍVÓ 

 

Kedves sirályka galamb Tenyésztők!


Európa sirályka tenyésztőinek éves találkozójára idén Magyarországon kerül sor, 2019. november 15-17 között a pápai sportcsarnokban. Ez a valaha volt legkeletebbi helyszín Európában az Európai Sirályka Klub (EMC) eddigi történetében! Ez tehát egy új lehetőség Európa keleti felén lévő országokban élő tenyésztők számára, azok is rész tudnak venni rajta, akik a korábbi nyugati városok felkeresését nem tudták vállalni.

A pápai sportcsarnok ideális helyszín, rendezett, nyugodt környezete, tágas és világos csarnoka akár 2000, vagy több egyéni ketrec felállítását is lehetővé teszi. Nincs tehát nevezési limit, minden fajta sirályka galambot (csőrhosszúságától függetlenül) örömmel várunk.  

 

A következő kollekciókat várjuk: 

1. Rövidcsőrű sirályka fajták, amik az EMC gondozásában állnak, kiegészítve a magyar Sirályka Fajtaklub éves kollekciójával. 

2. Nemzetközi Kelet-európai Kiállítás a középhosszú csőrű EE elismert sirályka fajták részére (ókeleti-, ónémet-, olasz-, acheni-, stb.) Számítunk az elszigetelt kelet európai tenyésztőkre épp úgy, mint a nyugati fajtaklubok megjelenésére! 

3. Ritka, új vagy el nem ismert helyi nemzeti sirályka fajták, új szín változatok bemutatója bármelyik országból. (Ez a kollekció nem kerül bírálatra és díjosztás sem lesz, de kiváló lehetőség az adott galambok nemzetközi promóciójára!) 

4. A V-85 Pápai Kisállattenyésztő Egyesület éves kiállítása minden szakosztályban: (galamb, nyúl, baromfi, díszmadár) 

5. Tekintettel a várható nagyszámú külföldi vendégre, bemutató kollekció a magyar kisállat fajtákból. Szintén kiváló reklám lehetőség nemzetközi szinten! Jelentkezőket szívesen fogadunk. 

6. Állatmegőrző/ eladó állatok bérelhető ketrecekben.

 

A nemzetközi bíráló csoport nagyszámú díjat fog odaítélni, természetesen egyéni díjfelajánlásokat is szeretettel várunk.

További információk folyamatosan kerülnek fel a FB oldalra, a kiállítással kapcsolatos levelezés ezen a címen bonyolódik:
siralyka.fajtaklub2019@gmail.com 

Egy nagyszabású sirályka ünnepet szeretnénk rendezni, amire jó lesz visszaemlékezni, de ehhez szükség van az önök nevezésére, részvételére és akár bírálói munkájára is! 

Tegye magát szabaddá november harmadik hétvégéjére és látogassa meg a kiállításunkat, látogassa meg Magyarországot! 

Ha nem akar sietve rohanni oda-vissza és hosszabbítsa meg a tartózkodását, igény esetén az állatokat már csütörtök reggeltől fogadni tudjuk. 

Annak reményében, hogy üdvözölni fogjuk Pápán, megelőlegezett köszönettel: 

Cséplő Árpád
Sirályka Fajtaklub 

 

Kérem, hogy aki le tudja fordítani a fenti meghívót valamelyik szomszédos ország nyelvére, tegye meg! Előre is köszönöm!

CS.Á.