Cím:
1076 Budapest,
Verseny utca 10. Fsz, 12/a
Postacím:
1433 Budapest,
Pf. 575.
Az iroda nyitvatartása:
Hétfő: 9-17 óráig
Kedd: 9-17 óráig
Szerda: 9-19 óráig
Csütörtök: 9-17 óráig
Péntek: 9-15 óráig
Telefon:
(1) 342-5538
Internet:
www.mgksz.hu
Adószám:
19721972-2-42
Bankszámlaszám:
11707024-22322085

Látogatók száma:
11389877


MGKSZ 2018. Tisztújító Taggyűlés beszélgetések

 


Rendkívüli Tájékoztató

A Dr. Pintér József Zsolt szövetségi elnökjelölttel készített videó beszélgetést, kérésének megfelelően, munkatársaimmal április 2-án részére jóváhagyásra megküldettem.

Pintér sporttárstól válaszul a mai napon (04.06), a következő sorok érkeztek szövetségünkbe.

„Tisztelt MGKSZ 

Kedves Adrien és  Attila!.

A felvételt  megnéztem.  Jelenlegi  állapota  szerint sem a kép  sem  a hangtechnikai  minősége alapján   ezt a felvételt  nem tartom  publikálhatónak és  vállalhatónak. 

Azt gondolom hogy ha már  valamibe belekezdünk  csináljuk  azt maximális profismussal. Ez a videóinterjú  sajnos kivitelezésben nem sikerült  jól. Véleményem szerint  ha sikerülne  korrigálni  a hibákat talán  még  jó  volna közölni de  gondolom  a mozgókép  a felvétel  első  felében  nem  javítható meg és továbbá a hangfelvételt sem lehet korrigálni.  Szerintem ezt igy nem kéne közölni. Tudom hogy a felvétel  készítése  során  a jó szándék vezérelt  benneteket  de ha ezt igy fogjuk  közölni  az nekem és nektek  is előnytelen  volna.

Azt kérem   tegyétek  közzé   hogy  a videó interjún  megjelentem de a felvételt  technikai  hiányosságai  miatt nem tartom publikálhatónak. A felvétel  készítése során  adódott  hiányosságokat  nem tartom  magaménak . A felvétel  készítői  részéről azért  mert  ez  ilyen  minőségben  készült  legalább egy "elnézést"  várok el.

Köszönöm . Dr Pintér József Zsolt. „

  

Véleményét tiszteletben tartva, és javítási igényét megvizsgálva, a Jelölő Bizottság elnökeként, az érdeklődők számára a következő tájékoztatást adom.

A felvétel amatőr körülmények között nem javítható, profi technika bevetésére pedig az időközben eltelt idő miatt nincs lehetőség. A beszélgetés esetleges megismétlésére a tisztújításig hátralévő napok nem elegendőek, ilyen irányú igyekezetünk eredményre nem vezetne.

Kérem az elkötelezett véleményformáló tagtársakat, hogy kérdéseiket a holnapi napon Debrecenben, illetve vasárnap délelőtt 9 órakor a Monori Börzén, a szövetségi sátor alatt, az elnökjelölti bemutatkozás és vita során tegyék fel.

Megértésüket, és támogató segítségüket ezúton köszönöm!

Solymár, 2018. április 6.                                                                    Rohringer István

  

"Tisztelt Jelöltek, Tagok!

Ez úton szeretnék elnézést kérni Önöktől (Jelöltektől, Tagoktól) a Tisztújító Taggyűlés alkalmából készített jelölt interjú videók kifogásolható hang- és képminőségéért. 

Ezek elkészítésének felkérésére úgy mondtam igent, hogy jeleztem, a forgatások alkalmával amatőr technikával fogok dolgozni, mert sajnos nem áll rendelkezésemre millió forintos profi technika. Az ilyen videók elkészülte több előkészületet, profi stábot, sminkest, világítási szakembert és operatőrt, valamint hangmérnököt igényel, ezek jóval magasabb (akár videónként több százezer forintos) költséget jelentenek mind a készítőnek, mind a megrendelőnek.

Én és Rohringer úr úgy gondoltuk, hogy egy olyan nonprofit szervezet, mint az MGKSZ nem engedhet meg magának ilyen költségeket, így a korlátozott lehetőségekkel élve és a legjobb szándékkal készítettem el a videókat azzal a gondolattal és céllal, hogy az alkalmazott technológia az interjúalanyok közreműködésével (közvetlenül a mikrofonba beszéléssel, az általam instruált pozícióba helyezkedéssel) elég lesz arra, hogy a Jelöltek gondolataikat és Rohringer úr feltett kérdéseire válaszukat megoszthassák a nagyközönséggel. Céljuk elsősorban az információ átadása.

Megértésüket köszönöm!

Tisztelettel:
Ormódi Attila"